Web Design Creare Site - BIG Advertising.ro

Web Design Creare Site Magazin Online, Site de Prezentare, Anunturi, Imobiliare, Auto, Matrimoniale, Comparator Preturi, Affiliate, Licitații, Tutoriale Video, Director Web, Cupoane Reduceri, Blog dar și site-uri la comandă custom după cererea dvs.

Web Design Creare Site Optimizat SEO

Noi nu suntem nici cei mai buni, nici cei mai rapizi sau cei mai ieftini, suntem cu siguranță cei mai serioși.
100% proiecte duse la finalizare și asta pentru că nu facem totul „in huse” lucrăm cu echipe din USA, Anglia, Rusia, China și mai nou India pentru a putea realiza și cele mai complexe site-uri custom sau după o anumită temă întru-un timp cât mai scurt.

100% clienți mulțumiți pe deplin și asta pentru că nu te plimbăm, oferim servicii complete de la Audit SEO, la domeniu, la site, la gazduire site, la optimizare seo, și la prima pagină Google, într-un cuvânt, o afacere online de reușită.

Creare Site de Prezentare

Orice firmă sau liber profesionist trebuie să aibă un site de prezentare, suntem totuși in era digitală când de la copii la bătrâni ne petrecem foarte mult tip pe internet.

Să facem un exercițiu: Când ai cumpărat ultima dată ceva pentru casă sau pentru tine, prima dată nu ai căutat pe internet? Da, decizia de cumpărare o iei online chiar dacă nu cumperi online, să spunem! Deci, afacerea ta trebuie sa fie prezentă online?

Avem soluții de creare site de prezentare pentru orice tip de activitate de la restaurant, sala fitness, beauty salon, avocat, dentist, etc.

Website-ul cu un web design responsive de ultimă generație iți va aduce clienți și te va face cunoscut in toată lumea. Acest lucru este greu de obținut prin alte metode clasice, TV, ziare, etc, care sunt foarte costisitoare.

Fie că ești fotograf sau electrician ai șanse foarte mari să găsești multe lucrări prin intermediul unui site bine construit și mai ales optimizat pentru motoarele de căutare.

In ce privește firmele lucrurile sunt și mai clare, însă, din păcate in România sunt încă multe firme care nu au site sau chiar dacă îl au este total abandonat cu informații foarte vechi, neactualizate!

Creare Site Magazin Online

Folosim ultimile tehnici de web design pentru creare site Magazin Online.
Site-ul trebuie să se încarce foarte repede, să fie ușor de navigat, iar clientul trebuie să găsească cât mai ușor ce caută.

A trecut vremea magazinelor cu multe poze de fundal, cu elemente mișcătoare flash. Acum trendul este spre siteuri simple, ușoare care sa fie cât mai bine optimizate seo.

Motoarele de căutare Google, Bing, Yahoo, monitorizează viteza de încărcare a unui site iar cu cât acesta se încarcă mai repede cu atât îl vor ridica în rezultate.

Totul se întâmplă cu mare viteză, la fel și potențialul client când intră pe un magazin online, dorește sa găsească ce caută cat mai repede. Cu cât îngreunăm accesul către produs cu atât șansele de vânzare scad.

Sunt mulți web design-eri în piață cu oferte care mai de care, însă dacă chiar vrei rezultate online într-un timp scurt BIG Advertising este de departe soluția perfectă.

Web Design Proiecte Online Complexe

De ce proiectele Online complexe ajung să dureze și un an până să fie gata? Sau de ce multe proiecte nu sunt duse la capăt, finalizate? Foarte simplu, prea multe firme implicate; du-te ia-ți domeniu, du-te ia-ți găzduire, noi facem decât site-ul, dincolo facem Optimizare SEO și uite așa vă plimbați pe la 3-4 firme, care până la urma vor spune ca cealaltă firmă este devină 😉

BIG Advertising rezolvă totul, de la Idee la Bani, ajungi foarte repede dacă nu ai mai multe moașe, cum este vorba veche! Am făcut și noi greșeli de genul acesta de am ajuns să stăm după un logo și 4 săptămâni! Dragi clienți, timpul înseamnă bani, iar timpul este singurul lucru ce nu se poate cumpăra încă!

Web Design Creare Site

Ce ne recomandă?

Nu exista site din domeniu care să nu își etaleze vreun portofoliu, fie el adevarat sau nu. Am zis sa fim altfel, noi nu avem nici un portofoliu, ne recomandă cele peste 100 de site-uri ale noastre…bam!

Da, deținem in cadrul grupului nostru peste 100 de siteuri dintre care peste 75% sunt magazine online. Asta ne recomandă, noi chiar vindem online acum, chiar suntem acolo in prima linie și asta de peste 15 ani! Sigur că avem un portofoliu, destul de mare chiar, dar noi respectăm politica de confidențialitate.

Prețul exact este greu de comunicat pe site pentru că sunt multe aspecte care trebuiesc puse pe listă, ca să faci un preț corect, însă o să încercam în mare să spunem de pe unde pleacă discuțiile in funcție de tipul de site chiar și la telefon dacă avem ceva date despre proiectul dvs.

CERE OFERTA

Să vorbim despre
proiectul dvs. ...

Va rugăm să ne trimiteți informații cât mai detaliate pentru a putea crea in cel mai scurt timp o ofertă personalizată corectă.
[contact-form-7 id=”4″ title=”Home contact form”]
BIG ADVERTISINGHeadquarters
Sediu Central
Calea 13 Septembrie 162
Sector 5, Bucuresti - Romania
LOCAȚIILE NOASTREUnde ne găsiți?
https://bigadvertising.ro/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
ȚINEM LEGĂTURABIG ADVERTISING Social links
BIG ADVERTISINGSediu Central
Calea 13 Septembrie 162
Sector 5, Bucuresti, Romania
LOCAȚIILE NOASTREUnde ne găsiți?
https://bigadvertising.ro/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
ȚINEM LEGĂTURABIG ADVERTISING Social links