Creatie Grafica

Creatie grafica, servicii complete de creație publicitară, creație grafică, brand manual, logo companie, bannere electronice, cărți de vizită, mape, reviste, cataloage de prezentare, flyere etc.

creatie grafica Big Advertising

De ce ai nevoie de Creatie Grafica – Brand Manual?

Afacerea dvs. are un manual de brand, marcă? Poate că nu sunteți sigur care este manualul de brand sau de ce aveți nevoie de unul. Permiteți-ne să luminăm situația.

Manualul dvs. de marcă este ghidul care vă păstrează întregul design pe linia dreaptă și îngustă. Este documentul care vă arată care sunt „fonturile de casă”, care paletă de culori reprezintă cel mai bine afacerea dvs. Și arată tuturor celor care proiectează pentru afacerea dvs. cum să se asigure că fiecare creatie grafica pare a fi provenită de la aceeași companie.

De exemplu în digital marketing online este nevoie de un ghid pentru ca cei ce lucrează cu brand-ul dvs. să știe exact ce pot sa facă sau să nu depășească anumite limite.

Manualele de marcă ajută la păstrarea intactă a identității companiei. Acestea te ajută să creezi încredere și siguranță cu clienții, deoarece tot ceea ce produci are un stil sau o temă comună. Asta nu înseamnă că trebuie să arate la fel, ci să inducă proveniența de la aceeași companie.

Fiecare afacere are nevoie de un manual de brand, marcă. Va economisi timp plus bani și vă vor ajuta să proiectați o imagine mai bună, originală.

Imaginea firmei – Identitate Vizuală Corporate

Pentru a avea succes, imaginea firmei tale, a produselor sau a serviciilor trebuie să arate cât mai profesionist posibil.

Dacă vrei să atragi atenția, pentru produsele sau serviciile firmei, atunci este nevoie de o identitate vizuală foarte atractivă care să “împingă” potențialii clienți să cumpere.

Ce include identitatea vizuală:

 • creare siglă/logo
 • realizare manual de identitate (brand manual)
 • creare slogan (ceva scurt și obiectiv)
 • grafică cărți de vizită
 • plicuri și foi cu antet
 • mape de prezentare
 • bannere

În concluzie, în era digitala contează fiecare detaliu, pentru că în toate domeniile de activitate concurența este din ce în ce mai puternică și lupta pentru cota de piață devine acerbă. Și atunci, te întrebăm, cum ieși în evidență, cum te faci remarcat?

CERE OFERTĂ

Să vorbim despre
proiectul dvs. ...

Va rugăm să ne trimiteți informații cât mai detaliate pentru a putea crea in cel mai scurt timp o ofertă personalizată corectă.

  BIG ADVERTISINGHeadquarters
  Sediu Central
  Calea 13 Septembrie 162
  Sector 5, Bucuresti - Romania
  LOCAȚIILE NOASTREUnde ne găsiți?
  https://bigadvertising.ro/moasheju/2019/04/img-footer-map.png
  ȚINEM LEGĂTURABIG ADVERTISING Social links
  BIG ADVERTISINGSediu Central
  Calea 13 Septembrie 162
  Sector 5, Bucuresti, Romania
  LOCAȚIILE NOASTREUnde ne găsiți?
  https://bigadvertising.ro/moasheju/2019/04/img-footer-map.png
  ȚINEM LEGĂTURABIG ADVERTISING Social links